Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tragický kolaps! Kvůli nedostatku hráčů přišel výprask od Barcelony 5:3!

6. 11. 2010

Tragický kolaps! Kvůli nedostatku hráčů přišel výprask od Barcelony 5:3!

Mallorca ztratila zápas , který měla už vyhraný. Mallorca totiž už 2:0 vedl. Jenomže Barceloně se podařilo otočit zápas a tak jisté tři body měl soupeř.

 

90'   Zápas končí píšťalkou hlavního rozhodčího.
90'   Držení míče ve druhém poločase vyznělo pro hosty 54 %.
89'   Zmatky v obraně týmu Barcelona využívá Yulius Stamm, avšak jeho střela letí úplně mimo bránu.
85'   Výborná nahrávka záložníka Barcelona do pokutového území. Přihrávku přebírá Joël Hultman, střílí a míč končí na brankové konstrukci.
84' Abdías Olivarez kope roh, míč směřuje ke vzdálenější tyči, Kin Ketchem na míč nedosáhl a Renato Raup hlavičkou dává gól do prázdné brány.
82' Hráč Plinio Recchione dokazuje formu a střílí nádherný gól z 20-ti metrů.
74' domácí roh rozehrává Cristiano Ronaldo. Centr po zemi se snaží dostat ven ze 16-tky Braden Waye. Míč mu však bere hbitý Jesus Hartmann a střílí gól snad z 5ti metrů těsně vedle brankáře.
72'   Odvážný dribling předvádí Yulius Stamm, utíká po kraji obrany do pokutového území a střílí z úhlu. Brankář Barcelona vyráží míč daleko od brány.
70'   Rychlá akce, tým RCD Mallorca sa snaží zorganizovat obranu, Joël Hultman střílí k tyči, ale brankář Kin Ketchem předvádí výborný zásah.
67'   Diváci skandují Stamm, Stamm! Dnes tento hráč svým výkonem drží tým pohromadě.
59'   Joël Hultman se pokouší o samostatný průnik. Jesus Hartmann z týmu RCD Mallorca výborně odhadnul jeho úmysl a hráče obírá o míč.
53'   Na hřiště vyběhne Abdías Olivarez.
53' Curcio Brusier má pravděpodobně vykloubené rameno po pádu z výskoku. Dnešní zápas pro něj rozhodně skončil.
51' Barcelona sa nemůže dostat do pokutového území. Joël Hultman snad z beznaděje vysílá tvrdou střelu na bránu z 30 metrov. Naneštěstí pro brankáře bránicí Brady Derr mění směr střely do protipohybu a míč končí v síti.
48' Pomalou malou domů brankářovi dobíha Braden Waye a lehkým postrčením míče střílí gól. Brady Derr by se měl za tuto přihrávku skutečně stydět.
46' Kolmá přihrávka před 16-tkou. Balón má na svojí pravačce Joël Hultman, hráč okamžitě střílí a vymetá pavučinu brankáře.
45'   Držení míče v prvním poločase vyznělo pro domácí 68 %.
45' Poločas.
43' Kdyby Siegm Thomas nechytil soupeřova útočníka za dres, určite bychom viděli gól. Nyní však Siegm Thomas dostává červenou kartu.
37'   Tým RCD Mallorca předvedl skvěle kopnutý centr. Míč míří krásně do pokutového území. K hlavičce sa dostává Yulius Stamm, ale míč míří do břevna.
29'   Výborná nahrávka záložníka RCD Mallorca do pokutového území. Přihrávku přebírá Yulius Stamm, střílí a míč končí na brankové konstrukci.
22' Strkanice na trávníku. Rozhodčí si už volá viníka a Hans Siller dostává žlutou kartu.
11' Nádherný centr do 16-tky nachází hlavu Jesus Hartmann, míč směřuje do brány, brankář však neměl proti umístěné hlavičce žádnou šanci.
9' Brejk Cristiano Ronaldo zastavuje obránce za cenu faulu, rozhodčí ukazuje na pokutový kop. Penaltu kope Fritz Raschig po zemi do levého rohu, brankář Patrick Petersen nereaguje a míč končí v síti. Skutečně rychlé vedení.
7'   Hráči jako , Shengelai, dnes vlivem počasí asi neuplatní svoje speciální schopnosti.
    Hosté se rozhodli nastoupit ve formaci 4-4-2 se sestavou:
Petersen - Siller,Xavier,Bohnm,Hornbeck - Brusier,Waye,Recchione,Jacquet - Raup,Hultman.
    Domácí se rozhodli nastoupit ve formaci 4-4-2 se sestavou:
Ketchem - Fašung,Loden,Thomas,Shengelai - Poisl,Ronaldo,Hartmann,Derr - Stamm,Raschig.
    Týmy domácích i hostí už odevzdaly komentátorům svoje soupisky.
  Dnes máme horký den, těžký vlhký vzduch však upozorňuje na blížící se bouřku.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář